ung cancer

ung cancer

Vi är för andra året i rad officiell välgörenhetspartner till GöteborgsVarvet och kommer i och med det ha en stor insamlingskampanj under under maj månad för våra mötesplatser. Vi kommer lägga all vår energi på att höras och synas så mycket vi bara kan och undrar därför om ni vill vara med?


Kampanjen ”Tillsammans gör vi skillnad” kommer att äga rum under maj månad och utgår från budskapet att ingen ung vuxen som lever med eller nära cancer ska behöva känna sig ensam. Genom att bedriva en nationell insamlingskampanj under hela månaden vill vi skapa en känsla av gemenskap och delaktighet. Samtidigt vill vi öka kännedomen om Ung Cancers mötesplatser och belysa möjligheten att donera pengar till oss för att vi ska kunna bedriva och utveckla den delen av vår verksamhet. Vi menar att just gemenskap och mötesplatser är grundläggande delar i att förbättra villkoren för fler unga vuxna cancerberörda.


Vi tror stenhårt på att man är starkare tillsammans och detta tänker vi bevisa under maj månad och 20 maj. Vi skapar oförglömliga mötesplatser för unga cancerberörda, se filmen från vår senaste festival: https://www.youtube.com/watch?v=MLBQF87wCsM


Utmaning
Camilla Nordlund är 30 år gammal och drabbades av cancer i vintras. Nu springer hon Göteborgsvarvet för oss. Inte nog med det hon utmanar dessutom idrottssverige att springa ett par kilometer och swisha 10kr per km. Se utmaning här: https://www.instagram.com/p/BTn2erpgGuL/?taken-by=camilla_nordlund


Nu skulle vi tycka de vore fantastiskt om ni skulle utmana era medlemmar att också haka på det här fantastiska initiativet!


Gör så här:
*Spring så långt du orkar.
*Swisha 10kr per kilometer till swishnummer 9005745 (märk betalningen med ”Tillsammans”).
*Lägg upp en video/foto och utmana två nya personer.
*Hashtaga gärna med #tillsammans #ungcancer


Re: ung cancer

Nybörjarfel: Jag ville dela ett mail från Ung Cancer.

Svara på diskussionenGenom att skicka godtar du Regler och allmänna riktlinjer för Solvikingarnas gästbok