DM 10000 meter arrangeras av Solvikingarna 1/5

Uppdatering: Det innebär också att det inte blir något särskilt klubbmästerskap utan att det integreras in i samma tävling på Slottsskogsvallen. Så anmäl er som vanligt, fast till DM 10000 meter. DM är öppet för alla och utan kostnad. Det kommer också bli ett särskilt damheat med de snabbaste damerna, för att möjliggöra att deras tider kan användas för att kvala in till kommande mästerskap.

Solvikingarna har arrangerat DM 10000 meter förr, senast 2012. Vi har nu fått uppdraget av Göteborgs friidrottsförbund att arrangera detta i samband med vårt KM långdistans bana 2017. Det kommer inte att bli några särskilda Solvikingheat utan heatindelningen kommer att ske på uppgiven seedningstid. Första heatet startar 16:30 och det kommer att bli 4 eller 5 heat. Det är tänkt att de långsammaste heaten går först och de allra snabbaste herrana springer i sista heatet, där det kommer att handla om tider på sub 35-nånting för att komma med. Heatindelningen kommer när anmälan har stängt. Det kommer också bli ett särskilt damheat med de snabbaste damerna, för att möjliggöra att deras tider kan användas för att kvala in till kommande mästerskap.

Länk till mer info och till anmälan.

Och just det, det blir eltidtagning, men trots det behövs det fortfarande funktionärer att räkna varv och annat. Länk till funktionärsanmälan.

 


Kategori: VaraTavlingar Inlagd 2017-04-27 14:02 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2017-05-02

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: