Kom till KM. Spring 2½ varv 11/5 Slottsskogsvallen

Medeldistans, ge det en chans. Det är som det heter, endast ett tusen meter. Så kom nu och våga, att kroppen din plåga, och spring nära max, det är över strax. Det är inte din kropp, som lär sätta stopp. Det beror mer på skallen, där på Slottsskogsvallen.

Bara en kilometer. Torsdag 11 maj.

KM medeldistans bana 11 maj

1000 meter på Slottsskogsvallen. Starttid 18:00

Observera ingen ordinarie träning i Skatås denna dag!

Det är dags för årets andra klubbmästerskap i banlöpning. 1000 meter vilket innebär 2½ varv. 1000 meter låter inte så jobbigt, men att springa det i maxfart är inte bara jobbigt, utan kan också vara smärtsamt, när det känns som tusen nålar i framlåren.  Tävlingen har distriktssanktion av Friidrottsförbundet, så eventuella rekordtider är officiella. Tidtagningen är dock manuell.

Observera att starttiden är 18:00 för första heatet denna torsdag. Det blir sen ett heat var tionde minut, tills alla har sprungit.  Vilket heat du placeras i , får du reda på vid nummerlappsutdelningen. Som mest har det varit 67 startande löpare, vilket var 2009. I fjol var det 39 som kom i mål. Kom ihåg att du inte hinner bli varvad, så att alla kan springa denna tävling. Det gällande svenska rekorden på 1000 meter sattes just här på Slottsskogsvallen i fjol av Lovisa Lindh och Johan Rogestedt.

 Länk till tävlingsinformation

Länk till anmälan    (glöm inte fylla i seedningstid för att underlätta heatindelning)

Länk till startlista

Länk till funktionärsanmälan

Länk till distriktsrekord för veteraner


Kategori: KM Inlagd 2017-04-08 15:19 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2017-05-11

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: