Göteborgsvarvet – Orange samling på Kullen

Vad gör Solvikingar när det är Göteborgsvarvet? Jo vi springer, åtminstone mer än hälften av oss. Så här mycket orange ser du bara här och endast här. Kom gör oss sällskap på Kullen vid infarten till Slottsskogsvallen.

Som vanligt har Solvikingarna en informell samling i samband med Göteborgsvarvet. Och ja det kommer att vara mycket orange där, med tanke på att det är över 220 medlemmar som är anmälda.

Vi står och sitter uppe på den gräsklädda kullen till vänster mellan starten på Margretebergsgatan och Slottsskogsvallen. (se markör på  denna länk), och är lite smånervösa innan start. Det sistnämnda märks på småskvättandet i den närliggande skogsdungen.. En del lägger sina klädpåsar på gräset på Kullen, medan de springer (Ingen förvaring av värdesaker). Om någon tar med sig en av klubbens beachflaggor  så kanske den också visar på var vi finns, annars är det bara att spana efter det orangea. Alla är givetvis inte där samtidigt, då starttiderna varierar från 13:00 till 16:00 och alla skall ju också värma upp. En del har redan sprungit och kommit tillbaka innan de sista beger sig mot startlinjen.
Du som är ny i klubben kom gärna förbi för att höra historierna före start om hur förberedelserna har varit och hur kropparna mår.  När Solvikingarna en efter sen kommer tlllbaka, vissa har då krampkänningar och får kämpa sig upp för Kullen. Då är det kul att få höra ursäkterna om det har gått dåligt eller skrytet om det har varit just dagen då allt stämnde.

Om du nu inte springer, kom du också innan du går iväg för att heja på längs banan.

PS Kolla gärna i startlistan att du är anmäld som Solvikingarna. Jag har mejlat alla som har missat det , som jag hittat i startlistan, men mejlet kan ju ha hamnat i ett spamfilter. Det går fortfarande att ändra om du ringer Varvet eller om du är uthållig vid köerna i Svenska Mässan.

Stefan/ medlemsresultat@Solvikingarna.se


Kategori: Artikel Inlagd 2017-05-14 10:17 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2017-05-21

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: