Missa inte KM 5000 meter innan Midsommar

Ha det stenkul i Stenkullen med 12½ varv en onsdagskväll på Stonehill, som Stenkullens IP kallas, där den ligger i Stenkullen precis utanför Lerum.

Klubbmästerskapet 5000 på meter bana, äger för femte året rum i samband med friidrottstävlingen En Midsommarnattsdröm i Stenkullen utanför Lerum, onsdagen 21 juni. Stenkullens IP är en fin arena med en snabb 400-meters bana.

Om du tänker dig att springa, så skall du anmäla dig själv via sidan Track and Field.  Du behöver inte betala något själv,  då Solvikingarna står för anmälningsavgiften för sina medlemmar, som anmält sig som Solvikingarna.  Anmäl dig helst senast 14 juni, innan startavgiften fördubblas från 90 kronor till 180. Glöm inte att fylla i uppskattad seedningstid för att hamna i rätt heat. Det brukar vara så många anmälda att det blir tre heat för herrar och ett heat för damer.  Lista på anmälda finns här.

I fjol startade  damheatet är 19:40 och herrheaten startade 20:10 och 20:35 och 21:05. Observera att så kallad avprickning måste ske en timme innan din start. Du måste anmäla dig att att du är på plats. Har du inte gjort det får du inte starta. Se mer i de aktivas pm ( när det kommer). Heatindelning kommer också dagarna innan.

Det finns goda möjligheter att åka kollektivt till Stenkullen. Det finns en pendeltågsstation i Stenkullen 500 meter från Stenkullens IP och pendeltågsresan tar 21 minuter från Centralstationen och  16 minuter från Sävenäs. Tågtider finner du på Västtrafiks reseplanerare. Bilåkare parkerar vid Ishallen Gråbovägen 13 i Stenkullen.

Det finns mumsiga hamburgare att köpa på plats, så  ni behöver inte hungra efter ert lopp.

Bilden ovan lånad från Sten Thunberg


Kategori: KM Inlagd 2017-05-15 18:21 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2017-08-01

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: