Navåsterrängen GP poäng

Nationaldagen till ära gick den fina välorganiserade tävlingen i Björketorp av stapeln, Navåsterrängen. Nya fina GP poäng skulle fördelas denna dag. Spännande! Hur skulle det gå?

En fin tradition bland många Solvikingar är att bege sig till Navåsterrängen denna dag. Vädret var strålande, lite vind, men på de små skogsstigarna var det gassande hett. 

Först ut var loppet över 8.3 km (dam/herr) där Ingela B var snabbaste Solviking i mål och total sexa. Det kunde inte stoppa vår riktiga järnlady Bibbi från att plocka hem 100 poängaren i GP efter WAVA-justering. Grattis Bibbi!

Snabbaste man i mål bland Solvikingarna på 13.6 km var Johannes Ö, som även vann sin åldersklass. Han blev ankare i det lag som tog hem lagpriset. Där ingick lagkamraterna Hilding N och Martin G. Grattis till fin insats! 100 poängaren på herrsidan plockade Anders Gezelius hem. Grattis Anders! Många andra fina åldersklassplaceringar av Solvikingarna. Lagprisbucklan vanns för tredje gången och får nu stanna i klubbstugan. 

Hoppas vi får se ett större orange startfält nästa år! Tävlingen är väl värd ett besök.

En utmaning till våra kvinnliga medlemmar och GP-gruppen är nu att fundera på hur vi skall förhålla oss till vilken distans som skall ingå i vår GP. Damer under 55 kan inte springa i sin tävlingsklass om man vill få poäng.

Resultat finns på vår hemsida.

http://www.solvikingarna.se/Resultat/GrandPrix.aspx?Mode=Comp&Event=Current


Kategori: GrandPrix Inlagd 2017-06-06 22:49 av Ingela Berrum Uppdaterad 2017-06-07

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: