Funktionärer till Göteborg Marathon

Funderar du på att kombinera att springa Göteborg Marathon och samtidigt kunna vara funktionär? Inga problem! Det finns att göra både på fredag eftermiddag och kväll, på söndag, men också på lördag innan och efter loppet.

Vi behöver självklart funktionärer inte bara under själva loppet. Det är mycket att stå i både innan och efter loppet, särskilt fredag och söndag. 

På fredag börjar vi packa i stugan och förrådet vid 13.30- tiden. Sedan fortsätter jobbet med att vi blandar vätska och "möblerar" i Friidrottens hus och i området runt Slottsskogsvallen. 

På lördag är det en hel del olika funktioner som behöver besättas för er som inte springer. Du som springer halvmara och har krafter kvar efter lite återhämtning, har stora möjligheter att hjälpa till med uppdrag både som flaggvakt, vätskelangare och diverse olika uppdrag i servicegruppen. Vi ska också köra tillbaka material till stugan för eftrerarbete under söndagen.

På söndag från kl 10.00 tar vi itu med återställande av materialet, En del ska till förråd i stugan och annat ska till Shourgard. 

Som du ser behövs det funktionärer inte bara på tävlingsdagen. 

Gå in och anmäl dig nu! Ange tiderna (klockslag) när du har möjlighet att hjälpa till. Då blir det lättare förr oss som fördelar funktionärsuppdragen. Är du ny medlem och inte fått inlogg, så kontakta Eventkoordinator Solvikingarna på event@solvikingarna.se


Kategori: Artikel Inlagd 2017-09-24 09:59 av Anders Bogelius Uppdaterad 2017-10-16

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: