Veckans Solviking (V52) Therése Oskarsson

För att bli Veckans Solviking behöver man inte springa ett marathon eller att vinna något lopp, ibland räcker det att fylla i sina uppgifter på hemsidan att man vill vara funktionär, och det vad var Therése gjorde denna vecka.

Denna vecka uppmärksammar vi de medlemmar som finns på listan över funktionärer till Sylvesterloppet på nyårsafton. Det är många som är uppsatta, någon kanske saknas fortfarande. Jag har valt ut en medlem och det är Therése Oskarsson som beslutat att ägna några av årets sista timmar åt att vara flaggvakt på bandel 3 på Sylvesterloppet, med några andra Solvikingar.  Ett extra jättegrattis till Therése som fyller 35 år på juldagen.

Bilden ovan är från prispallen på Friskishalvan i Jönköping 2015 där Thérese kom tvåa på 10 km. Foto: Peter Beckne

Veckans Solviking är tänkt att vara att sätt att uppmärksamma olika medlemmar i Solvikingarna och där medlemmen gjort något under föregående vecka som kan vara värt att uppmärksamma. Det kan vara ett lopp man sprungit eller att man ha varit funktionär eller har satt upp sig som funktionär. Det kan också varit något annat man gjort för föreningen som att vara tränare eller ha suttit i styrelsen eller något annan Solvikingrelaterat. Urvalet gör av undertecknad, men tips kommer ibland också in. Publicering sker vanligtvis måndagar.


Kategori: Kronika Inlagd 2017-12-23 13:50 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-07-02

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: