Veckans Solviking (V8-2018) Poly Jensell

Solvikingarna höll sin årsstämma i veckan och då utsågs den styrelse som ska styra föreningen under det kommande året. För att få fram lämpliga och villiga styrelsekandidater har Solvikingarna en valberedning tre medlemmar. Denna veckas Solviking är alltså ordförande i denna valberedning.

Poly har varit medlem i Solvikingarna sen 2005 och var sekreterare i styrelsen under 2013 och 2014 och har sen dess varit ordförande i Solvikingarnas valberedning och hon kommer forsätta med detta även i år. Poly har även var inblandad i flera av våra arrangemang. Hon har exempelvis varit bandelschef på Midnattsloppet.

Att se till att föreningen har en styrelse, revisorer och valberedning är nödvändigt och det är inte alltid lätt att få medlemmar att ställa upp. Men Solvikingarnas valberedning lyckas ändå varje år att få fram nya och och framför allt lämpliga kandidater,

Löparmässigt  är  Polys bästa  resultat 1:45:01 på halvmaran Kungsbackaloppet 2012 och 47:25 på det 10 km långa Falkenbergs Stadslopp 2007.

På senare år har det kanske inte blivit lika mycket tävlande för Poly, men hon debuterade på maratondistansen i Stockholm marathon 2015 och hon bättrade på Stockholmstiden på Göteborg marathon året efter med 4:29:22.

Till sist ska jag kanske nämna att om du ställt till det så att du blir gripen av Polisen och du  behöver en advokat, så är  advokat Poly Jensell att rekommendera som din försvarare.

 


Kategori: Kronika Inlagd 2018-02-26 21:02 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-03-12

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: