INNFORMATION TILL FUNKTIONÄRER STAFETTVARVET

På onsdag är det dags för årets varvsstafett! Nedan följer lite information till dig som ska vara funktionär!

Först och främst ett stort tack till att du ställer upp som funktionär. En viktig insats för att fortsätta driva klubben framåt! Vi hoppas att det kommer bli en härlig kväll både för löparna, publiken men också för oss som är funktionärer!


Huvuduppdraget för de flesta är flaggvakt. Det innebär att man bygger avspärrningar och sedan visar löparna rätt väg under tiden som loppet pågår. Var uppmärksam ochg hjälp till när du ser någon som ramlar eller mår illa. En flaggvakt kan göra skillnad när en löpare skadar sig Heja gärna på löparna!


Samling sker 16.00 nedanför Säldammsbacken. Där blir du avprickad av Heleen, får er funktionärsmaterial (jacka, macka, dricka, funktionärsguide, bussbiljett liknande nummerlappen för varvet) och sedan samlas ni i resp bandel och går gemensamt till er del av banan. Där finns material som ni behöver och ni bygger tillsammans upp banan och spärrar av. Räkna med att du behövs fram tills 21.30, allt material ska vara nedplockat innan man får gå hem.
Tänk på att det kan vara kyligt så ta gärna på dig en extra tröja.
I funktionärslistan står vilken bandel du blivit tilldelad och vem som är din bandelschef.
Nedan följer även bandelscheferna för resp del och deras telefonnummer. Lägg gärna in den redan idag.
Bandel 1 Ewa Preatorius, 076-8099603
Bandel 2 Sofia Boström, 0738-669701
Bandel 3 Hanan Ali, 0723985320
Tävlingsansvariga är Ewa Preatorius, Hanan Ali, Sofia Boström samt  Heleen Frings (070-2281522). Viktigt är att ni meddelar i god tid om ni får förhinder.


Kategori: Artikel Inlagd 2018-05-09 20:55 av Heleen Frings Uppdaterad 2018-05-17

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: