12½ varv är KM 5000 meter i Stenkullen 20 juni

Klubbmästerskapet 5000 på meter bana, äger för femte året i rad, rum i samband med friidrottstävlingen En Midsommarnattsdröm i Stenkullen utanför Lerum, onsdagen 20 juni. Stenkullens IP är en fin arena med en snabb 400-meters bana.

Ha det stenkul i Stenkullen. Anmäl dig nu så snart som möjligt

Klubbmästerskapet 5000 på meter bana, äger för femte året rum i samband med friidrottstävlingen En Midsommarnattsdröm i Stenkullen utanför Lerum, onsdagen 20 juni. Stenkullens IP är en fin arena med en snabb 400-meters bana.

Tidsprogrammet finns att läsa här.

Tävlings-pm finns att läsa här

Om du tänker dig att springa, så skall du anmäla dig själv via sidan Track and Field.  Du behöver inte betala något själv,  då Solvikingarna står för anmälningsavgiften för sina medlemmar. Anmäl dig helst senast 14 juni, innan startavgiften fördubblas. Glöm inte att fylla i uppskattad seedningstid för att hamna i rätt heat. Det brukar vara så många anmälda att det blir tre heat för herrar.  Lista på anmälda finns här.

 Starttiden för damheatet  är 19:40 och herrheaten startar 20:15 och 20:40 och 21:10. Observera att så kallad avprickning måste ske en timme innan din start. Du måste anmäla dig att att du är på plats. Har du inte gjort det får du inte starta. Se mer i de aktivas pm ( när det kommer). Heatindelning finns att läsa här.

Det finns goda möjligheter att åka kollektivt till Stenkullen. Det finns en pendeltågsstation i Stenkullen 500 meter från Stenkullens IP och pendeltågsresan tar 21 minuter från Centralstationen och  16 minuter från Sävenäs. Tågtider finner du på Västtrafiks reseplanerare.

Det finns mumsiga hamburgare att köpa på plats, så  ni behöver inte hungra efter ditt lopp. Precis som Ingemar efter sitt lopp 2016. Bilden lånad av Sten Thunberg.


Kategori: KM Inlagd 2018-05-21 00:51 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-06-21

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: