Solvikingarna vinnare i, av och på Midnattsloppet.

154 Solvikingar var funktionärer på Midnattsloppet i Göteborg. Midnattsloppet har under 10 år varit klubbens främsta inkomstkälla En av funktionärer dessa sprang också loppet. Det var Olle Dahlberg som startade i första startgrupp, och gjorde det så bra att han vann loppet.

Olle hjälpte till på Bandel 1 med att bära koner och rör innan det var dags att värma upp. När han sen var klar med loppet och gjort prisutdelningen, så kom han gående med sin fina pokal och gick och löste av en flaggvakterna på bandelen så han fick gå hem lite tidigare. På bilden ovan syns Olle med sin pokal, flagga och väst 300 meter före mål.

Men det var inte bara Olle som gjorde Midnattsloppet till sist, det var ocksa alla dessa andra  Solvikingar som bar material, spärrade drog  band, stoppade fordon och stod där och övervakade i upp till 5 timmar, på ett nästintill regnfritt Midnattslopp. Tackar och bockar  så mycket till er alla.

Det finns en särskild skara oförglömliga Solvikingar som tjänstgjort på samtliga 11 Midnattslopp i Göteborg. De är som följer.

Anders Bogelius 
Anders Holmqvist 
Anders Öhgren 
Bertil Fritzell 
Bibbi Lind 
Lars Appelgren 
Mats Perélius 
Pia Eriksson 
Stefan Litzén 
Stefan van den Berg 
Torgny Karlsson 
Torsten Olsson


Kategori: VaraTavlingar Inlagd 2018-08-26 07:32 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-08-29

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: