Tävlingskalendern uppdaterad för 2019

Tävlingskalendern på Solvikingarnas hemsida är nu uppdaterad med datum och länkar för de flesta tävlingarna som kan tänkas vara aktuella för medlemmar i Solvikingarna under 2019. För 2019 innebär att det finns drygt 800 poster och då är fortfarande runt 200 tävlingar som det saknas uppgifter om och arbete pågår med.

Solvikingarnas Tävlingskalender är en lista över mestadels löpartävlingar som Solvikingarnas medlemmar brukar delta i eller tros delta i. Tävlingskalendern har som ambition att vara heltäckande för löpartävlingar för vuxna avseende Västra Götaland och Halland på sträckor över 5 km.  För Göteborgsområdet gäller det sträckor längre än 800 meter. När det gäller övriga landet och världen så gäller kriteriet, att ska finnas skäl att tro att tävlingen skulle kunna  ha deltagande av Solvikingar eller av någon annan anledning är intressant  enligt Solvikingarnas Kalenderredaktör. Glädjande nog är det fler än Solvikingar som går in på vår hemsida och använder tävlingskalendern. Tävlingkalenderredaktören kan nås på kalender@solvikingarna.se

För utom löpartävlingar , så finns i kalendern även några andra interna Solvikingarrangemang. Dessutom finns tävlingar i andra sporter registrerade där Solvikingar brukar delta eller tros delta i.

Så botanisera gärna i Tävlingskalendern och spontanspring gärna någon tävling någon gång om tävlingslusten faller på någon dag. Det är gott om tävlingar i Göteborgsområdet eller inom någon timmes färd med bil.

Om du letar efter någon tävling att springa på semestern eller om du befinner dig på annan ort, så hjälper jag gärna till att söka. Mejla på kalender@solvikingarna.se

Tävlingskalendern används också som underlag för undertecknad som Solvikingarnas medlemsresultatregistrerare, så att jag har koll på i vilka tävlingar var helg, jag ska kolla efter resultat gjorda av Solvikingar.


Kategori: Artikel Inlagd 2019-04-10 22:39 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2019-04-24

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: