DM 10000 meter arrangeras av Solvikingarna 1/5

Om det blir lika bra väder och lika bra tider som i fjol vet vi inte, men 25 varv på Slottsskogsvallens allvädersbanor blir det.

Solvikingarna arrangerar precis som i fjol DM 10000 meter på Slottsskogsvallen på första maj.  Vi gör detta på uppdrag av Göteborgs friidrottsförbund. Som alla DM-tävlingar i Göteborg är tävlingen kostnadsfri för alla deltagare. Notera att du bör ordna en egen varvräknare, det är inte säkert att vi som arrangörer kommer att ha varvräknare till alla löpare i alla heat!

Det blir DM-medaljer till de tre snabbaste männen och de tre snabbaste kvinnorna, dock krävs det att du tävlar för en GFIF-klubb för att få medalj.

Detta Distriktsmästerskap kommer också att gälla som klubbmästerskap för Solvikingarna.

Heatindelningen kommer att ske helt efter uppgiven eller av tävlingsledaren uppskattad seedningstid. Heaten kommer att vara mixade med både män och kvinnor.  Det första heaten kommer att ha de minst snabba löparna och sen ett heat med något ännu snabbare löpare och så vidare. Sista och snabbaste heatet kommer att starta runt 16:00. Definitiv heatindelning kommer efter att anmälan stänger 27/5. Vi siktar på mellan 24 och 32 löpare per heat.

Länk till mer info och till anmälan.

Startlista i seedningsordning (seedningstider ligger inte publikt dock)

 

Det kommer att behövas några funktionärer också, framför allt till varvräkning. Länk till funktionärsanmälan.

Frågor med mera kan göras till Stefan van den Berg, tävlingsledare kalender@solvikingarna.se

Bildtack till Mikael Tilly

 


Kategori: VaraTavlingar Inlagd 2018-04-24 11:23 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-04-25

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: