Midnattsloppet Göteborg 2018 flyttar in på Ullevi

Det elfte Midnattsloppet i Göteborg, kommer att ha start och mål på Ullevi. Efter sex år i Slottsskogen, Majorna och Masthugget, så kommer Midnattsloppet återigen ha en bana i de mer centrala delarna av Göteborg. Om du inte springer anmäl dig som funktionär. Som vanligt behöver Solvikingarna lite mer än 100 flaggvakter längs banan kvällen den 25 augusti.

Ändras inte Midnattsloppsbanan varje år? Jo det är mindre eller större förändringar varje år. Men start och mål flyttas inte så ofta De första fyra åren hade start och mål på Heden. Sen var det fyra år med Start och mål i Slottsskogen. Senaste två åren har det varit på Slottsskogsvallen där Midnattsloppet har huserat. Men i år blir det alltså Ullevi

Det finns någon detalj kvar när det gäller bankartan, så den är inte presenterad än, men de stora dragen är helt klara. Banan har start och mål kommer att vara inne på Ullevi. Löparna kommer kommer att få uppleva en bana som är  flack, annorlunda, kompakt och där de får chans att springa på några ställen där de med stor sannolikhet inte har sprungit förut.

Funktionärsanmälan finner du här

Anmäla dig som löpare gör du här.


Kategori: VaraTavlingar Inlagd 2018-06-21 12:18 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-07-11

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: