Veckans Solviking (V38-2018) Kjell Johansson

Kjell är den äldste medlem föreningen har, som fortfarande är en aktiv löpare. Han sprang Varvetmilen i söndags i ett blåsigt Mölndal på 1:05:31 och har redan anmält sig till Göteborgsvarvet 2019. Det är verkligen värt att uppmärksamma.

Jag har under ett års tid varje måndag kväll, skrivit några rader om en av föreningens medlemmar. Hittills har det inte varit någon brist på medlemmar som på något sätt utmärkt sig under veckan som varit och därför kommer jag att fortsätta med detta året ut.

Men åter till Kjell. Kjell fyller 81 år 2 oktober. Han har varit medlem sen 2008, så det är 10-års jubileum där. Kjell har sprungit Göteborgsvarvet 25 gånger, senast  2013 och hoppas kunna göra det en gång till nu när det är dags för den förtionde upplagan av Göteborgsvarvet. Tiden från Varvetmilen gör att han hamnar i startgrupp 16.

Det går inte lika fort att springa som det gick för några år sen och lårmusklerna har varit problematiska på sistone, men Kjell är förhoppningsfull att Varvet ska gå att genomföra. Det är strax under 100 löpare anmälda till Göteborgsvarvet med Solvikingarna som klubb. Kolla gärna i startlistan att du inte har missat det vid anmälan.

 


Kategori: Kronika Inlagd 2018-09-25 00:46 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2018-10-02

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: