Göteborg Marathons funktionärer är också i mål

Tävlingsledningen för Göteborg Marathon tackar alla funktionärer från Solvikingarna och inhyrda funktionärer från Aranäs (handboll) och Kållered (ishockey) för en mycket god insats under svåra förhållanden. Bilden ovan visar de duktiga funktionärerna som arbetade i väskförvaringen. Det var lugnt här men en timme senare var det en anstormning av löpare som skulle lämna sina väskor. Då fick de bekänna färg och klarade det med bravur.

Alla våra glada och duktiga funktionärer från Solvikingarna och även inhyrda funktionärer från Aranäs (handboll) och Kållered (hockey) kan vara stolta över en gedigen insats. Deltagarna ger en eloge till er funktionärer på sociala medier och vi i tävlingsledningen stämmer in i kören. Bra jobbat alla!

Det är inte bara på tävlingsdagen arbetet med tävlingen pågår och vi är beroende av många frivilliginsatser från klubbmedlemmarna. Under tävlingsveckan har det pågått ett intensivt arbetet med att preparera nummerlappar och se till att alla medaljer och priser finns på plats. Dagen innan loppet är en övning i logistik då vi packar. lastar och transporterar de fordon som används under tävlingsdagen för att nå de olika platser vi är bemannade på. Nu idag söndag har vi ägnat oss åt materialvård och även gjort den sista återställningen av start- & målområdet. 

Många tack från tävlingsledningen genom 

Anders Bogelius

 

 

 

 

 


Kategori: Artikel Inlagd 2023-10-15 20:37 av Anders Bogelius Uppdaterad 2024-01-14

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: