Träningsschema V 51 - V 4

Länk: /Userfiles/files/Solvikingpass…
Träningsschema V 51 - V 4

Här kommer förslag till träningspass för de kommande sju veckorna. Det är motsvarande upplägg som schemat för november. Vi har lagt till program för vår kom-igång-grupp som vi hade tidigare i år.

Någon egentlig periodisering koppla till någon huvudtävling har vi inte gjort den här gången heller. Det är blandade pass för att få en bra grund i allt från kondis/syreupptagning till styrka/snabbhet och effektiv fett- och kolhydratomsättning. En viss progressivitet ser ni på torsdagens distanspass. De blir lite tuffare med tiden.

En skillnad mot våra normala träningspass är att torsdagens trailpass inte finns med. Vi utgår från att du som har varit med där och gillar trial sköter det själv. Dock hittar du som springer i sub 4 ett trailpass på lördagar som alternativ till annat pass. Det är ju ett underbart sätt att träna bålstyrka, häftböjare m.m. och samtidigt få en vacker naturupplevelse.

Hör gärna av dig med frågor eller tankar kring träningen. Hoppas vi snart kan återkomma till en normal situation. Till dess hoppas vi du tränar på själv eller i mindre grupper. Lycka till!

Inga kommentarer

Svara på diskussionenGenom att skicka godtar du Regler och allmänna riktlinjer för Solvikingarnas gästbok