Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Vi i tävlingsledningen vill rikta ett stort tack till alla medlemmar - och släkt och vänner till medlemmar - som bidrog till ännu ett bra arrangerat Göteborg Marathon. Utan er insats hade det inte varit möjligt. Många tillresta jag pratat med plussar särskilt för alla trevliga, kunniga och peppande funktionärer. Aranäs handbollstjejer med föräldrar som hjälpte vid vätskestationerna ska också ha ett stort tack! Ni var lysande. Visst var vår anlitade speaker Anna duktigt. (man kan alltid lita på en öisare). Vår Richard som stod för musiken gick heller inte av för hackor.

Vi hade en hel del tillresta från olika delar av Sverige, men även från Norge och till och med Slovenien. Visst är det roligt och sporrande att vi kan arrangera en så omtyckt tävling! Det här får vi göra om och då komma till tidigare deltagarnivåer och också fler medlemmar som hjälper till med med genomförandet.

Det hör gjorde vi bra! Träna på nu för om ca tre månader ska klubben ordna ännu en uppskattad tävling som kräver alerta och glada funktionärer.

För tävlingsledningen

Anders Bogelius

Re: Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Ett stort tack till Aranäs handbollstjejer med föräldrar som skötte vätska 1. Bästa langningen och peppandet jag har varit med om under de år jag varit "vätskefunktionär" på Göteborg Marathon.
Mats Vätska 1

Re: Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Grattis till ett riktigt väl genomfört arrangemang och stort TACK till alla härliga funktionärer längs banan. Alltid trevliga och peppande! Och verkligen - Aranästjejerna var helt otroliga :)
Hoppas vi ses igen nästa höst!
Tack!!
Markus, marathonlöpare

Re: Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Vätska 2 gick också som en dans med hjälp av Aranäs tjejer med föräldrar.
Ursula Vätska 2

Re: Tack för din insats vid Göteborg Marathon

Stort tack för väldigt fint arrangerat lopp. Vi från Aranäs kände oss väl omhändertagna och vi hade otroligt roligt!!!
Detta var vårt första funktionärsuppdrag men definitivt inte det sista. Tjejerna är grymt peppade och hoppas få komma tillbaka vid annat tillfälle.
Tack!!
Annika (ledare i HK Aranäs)

Svara på diskussionenGenom att skicka godtar du Regler och allmänna riktlinjer för Solvikingarnas gästbok