Medaljregn i Veteran-SM i halvmarathon

I Kungsbackaloppet var det 10 Solvikingar som fick kliva upp på prispallen för att hämta sina VSM-medaljer. Bilden visar Helena Gotte och Christina Terner, som lite överraskande för dem själva, tog hem guld respektive silver i K35.

I Veteran-SM Halvmarathon blev det hela fem guld för Solvikingarna. VSM-gulden togs hem av  Helena Gotte, Manuela Krämer, Jaana Jobe, Göran Sander och Kjell Bäckström. Silver blev det för Christina Terner och Lena Linder. Brons blev det för Ingela Berrum, Thomas, Andersson och Gunnar Olsson.

Notera att det var Helena Gottes första tävling för Solvikingarna.

I själva Kungsbackaloppet så blev Manuela Krämer totaltrea och Gören Sander förlorade en spurtduell om segern mot en annan 40+löpare, den än så länge klubblöse David Molin. David har lämnat in en ansökan om att bli medlem i Solvikingarna.

Kungsbackaloppet hade deltagarerekord i år, och förhållandena var ganska bra med sol och 12 grader, men en besvärande vind från västnordväst gjorde det bitvis lite tungsprunget.  Bilder finns i Tidningen Norra Halland och på Kungsbackaloppets hemsida.


Kategori: Medlemsresultat Inlagd 2015-04-19 14:13 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2015-05-22

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: