KM 5 km Terräng torsdag 4 april

Klubbmästerskap i 5 km terränglöpning 4 april. I år slipper vi dessutom hacka is på Femman för att kunna genomföra tävlingen, som vi fick göra i fjol vilket framgår av bilden.

Anmälan är öppen till Solvikingarnas klubbmästerskap 5 km terräng. Det är Femman i Skatås som du skall klara dig igenom i sällskap med din klubbkamrater.

Torsdagen 4/4, kl 18:00 startar 2019 års KM-säsong med 5 km terräng i Skatås. Banan för Solvikingarnas klubbmästerskap terräng 5 km är känd och tuff. Ett varv på Femman i Skatås med målgång vid elskåpet utanför Solvikingarnas klubbstuga. Hög fart från start och sen är det bara försöka hålla den farten ända in mot mål.

Det är alltså ingen vanlig torsdagsträning denna dag.

Du hittar mer information om KM 5 km här. Du kan anmäla dig direkt här . Mer info om våra klubbmästerskap hittar du under tävlingar, klubbmästerskap på hemsidan. Startlistan finns att se här.

Anmäl dig på hemsidan innan, även om du är osäker att du kommer på träningen, annars är det svårt att hinna med för dem som är funktionärer i efteranmälan. Det går att efteranmäla sig ända till att startskottet går för den som är riktigt sen, men det går inte att alla gör det för då hinner inte den som sitter i efteranmälan med.

Tänk på om att du springer så kan det vara så att en annan Solviking får chans att bli klubbmästare, då det enligt reglerna krävs att minst en löpare i varje klass fullföljer. Om det är ensam löpare i en klass slås den klassen i hop med närmsta lämpliga klass.

Det finns redan tillräckligt med funktionärer, så du kan inte skylla på det heller.

KM-tävlingar är kostnadsfria för alla som är medlemmar i Solvikingarna eller har ansökt om medlemsskap eller för den kommer dit för att provträna med oss i Skatås.  Övriga löpare är också välkomna, och de behöver heller inte betala.


Kategori: KM Inlagd 2019-03-20 16:33 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2019-04-04

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: