Göteborgsvarvet där Solvikingarna möts på Kullen

Som vanligt är en orange hord som gör varandra sällskap på Kullen vid infarten till Slottsskogsvallen i samband med Göteborgsvarvet. Vad gör Solvikingar när det är Göteborgsvarvet? Jo vi springer, åtminstone mer än hälften av oss. Så här mycket orange ser du bara här och endast här. Kom sällskapa med dina orangea kamrater i det gröna.

Som vanligt har Solvikingarna en informell samling i samband med Göteborgsvarvet. Och ja det kommer att vara mycket orange där, med tanke på att det är nästan 170 medlemmar som är anmälda.

Vi står och sitter uppe på den gräsklädda kullen till vänster mellan starten på Margretebergsgatan och Slottsskogsvallen. (se markör på  denna länk), och är lite smånervösa innan start. Det sistnämnda märks på småskvättandet i den närliggande skogsdungen.. En del lägger sina klädpåsar på gräset på Kullen, medan de springer (Ingen förvaring av värdesaker). Om någon tar med sig en av klubbens beachflaggor  så kanske den också visar på var vi finns, annars är det bara att spana efter allt det orangea. Alla är givetvis inte där samtidigt, då starttiderna varierar från 13:00 till 16:00 och alla skall ju också värma upp. En del har redan sprungit och kommit tillbaka innan de sista beger sig mot startlinjen.
Du som är ny i klubben kom gärna förbi för att höra historierna före start om hur förberedelserna har varit och hur kropparna mår.  När Solvikingarna en efter sen kommer tlllbaka, vissa har då krampkänningar och får kämpa sig upp för Kullen. Då är det kul att få höra ursäkterna om det har gått dåligt eller skrytet om det har varit just dagen då allt stämde.

Om du nu inte springer, kom du också innan du går iväg för att heja på längs banan.

PS Kolla gärna i startlistan att du är anmäld som Solvikingarna.  Det går fortfarande att ändra om du ringer Varvet eller mejlar info@goteborgsvarvet.se eller om du är uthållig vid köerna i Svenska Mässan. Är du anmäld i en av företagsgrupperna går det också att springa för Solvikingarna eller Företagsnamn/Solvikingarna om du får tillstånd av din arbetsgivare. Kolla och kontakta Varvet, så kan de ändra.

Hälsningar Stefan/ medlemsresultat@solvikingarna.se som troligen står efter första cykeltunneln vid 19,6 km och hejar på alla i orange.

PPS Det går fortfarande att ordna ett Solvikinglinne om du vill springa i det. Mejla kansli@solvikingarna.se.

 


Kategori: Artikel Inlagd 2019-05-13 10:32 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2019-05-18

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: