KM 5000 meter i Stenkullen onsdag 19/6.

Igen är det så att Solvikingarna springer sitt klubbmästerskap på tävlingen En Midsommarnattsdröm i Stenkullen. Anmäl dig innan 13 juni. Missa inte KM 5000 meter just innan Midsommarhelgen.

Ha det stenkul i Stenkullen med 12½ varv en onsdagskväll på Stonehill, som Stenkullens IP kallas, där den ligger i Stenkullen precis utanför Lerum.

Bilden ovan visar från vänster  Adrian Nilsson, Ingemar Svensson (felvänd) , Sten Thunberg och Patrik Nilsson.

Klubbmästerskapet 5000 på meter bana, äger för sjätte året rum i samband med friidrottstävlingen En Midsommarnattsdröm i Stenkullen utanför Lerum, onsdagen 19 juni. Stenkullens IP är en fin arena med en snabb 400-meters bana.

Om du tänker dig att springa, så skall du anmäla dig själv via sidan Track and Field.  Du behöver inte betala något själv,  då Solvikingarna står för anmälningsavgiften för sina medlemmar, som anmält sig som Solvikingarna.  Anmäl dig helst senast 13 juni, innan startavgiften fördubblas från 95 kronor till 190. Glöm inte att fylla i uppskattad seedningstid för att hamna i rätt heat. Har du problem med anmälningsfunktion, så mejla mig på kalender@solvikingarna.se, så kan jag anmäla dig.  Det brukar vara så många anmälda att det blir tre heat för herrar och ett heat för damer.  Lista på anmälda finns här.

Heatindelningen och därmed starttiderna kommer dagarna innan start. I fjol startade  damheatet är 19:40 och herrheaten startade 20:10 och 20:35 och 21:05 och mycket troligt blir starttiderna likartade. De snabbaste herrarna startar i första herrheatet och de minst snabba i det sista. Observera att så kallad avprickning måste ske en timme innan din start. Du måste anmäla dig att att du är på plats, genom att markera ditt namn på en lista. Har du inte gjort det får du inte starta. Se mer i de aktivas pm ( när det kommer).

Det finns goda möjligheter att åka kollektivt till Stenkullen. Det finns en pendeltågsstation i Stenkullen 500 meter från Stenkullens IP och pendeltågsresan tar 21 minuter från Centralstationen och  16 minuter från Sävenäs. Tågtider finner du på Västtrafiks reseplanerare. Bilåkare parkerar vid Ishallen Gråbovägen 13 i Stenkullen.

Det finns mumsiga hamburgare att köpa på plats, så  ni behöver inte hungra efter ert lopp.

 


Kategori: KM Inlagd 2019-06-03 01:38 av Stefan van den Berg Uppdaterad 2019-06-20

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: