Falkenbergs stadslopp 27 juli

Trevligt lopp där du får Gp-poäng för 10 km. Ny bansräckning. Flera olika distanser

HEM / LOPPEN
Loppen

Ny Bansträckning för Falkenbergs Stadslopp 2019!
Det blir nya sträckor för både 5km och 10km loppen och dessutom blir det olika starttider för 5km och 10km.
För de som springer 10km kommer de första 4,5km vara likt tidigare lopp, men efter Söderbron viker löparna av åt vänster och in i de vackra bostadsområdet på Herting, för att springa över Strandvägen på cykelbron och sedan mot Falkenberg IP. Den nya banan innehåller ett varv inne på Falkenbergs IPs löparbanor där vi hoppas på extra publikstöd och underhållning.

De som springer 5km kommer att starta lite senare än vad de är vana vid och de kommer att få springa direkt mot Falkenbergs IP där de ansluter 10km löparna. Nytt för dem är att få njuta av den vackra sträckan utmed Ätrans södra sida och få springa över Tullbron och uppleva publiken på slutet och avsluta med den utmanande Bryggarebacken!
De nya sträckorna medför dels att vi undviker vissa trafikproblem som uppstått tidigare år, men även att vi minskar ner de sträckorna som våra deltagare upplevt som minst inspirerande. Dessutom undviker vi att de första 10km löparna kommer i konflikt med 5km löparna vid målgång. Vi hoppas och tror även att sträckan inne på Falkenbergs IP kommer att bli något extra som ger kraft när det behövs som mest!
Missa inte detta utan anmäl dig redan idag!

!0 km startar 14:00

Mer information hittar du på Falkenbergs IK sajt


Kategori: GrandPrix Inlagd 2019-07-22 20:11 av Edith Hult Uppdaterad 2019-07-22

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: