Nya åtgärder för att hindra smittspridning

Våra träningar fortsätter som förut, men vi behöver göra ytterligare begränsningar i våra samlingar i stugan och utanför, både inför och efter passen. Vi gör det för att ytterligare hindra smittspridningen. Här kan du läsa mer om vad som gäller framöver

De åtgärder vi nu inför för att ytterligare hindra smittspridning beskrivs nedan. De samlade åtgärderna kan du läsa om här: https://www.solvikingarna.se/ContentPage.aspx?ID=47

 

- Vi behöver minska antal personer som rör sig i stugan. Det är därför uppskatat om du kan byta om och duscha hemma. 

- Du som ändå behöver byta om och duscha, gör det snabbt för att minska tiden i stugan. Bastun kommer att vara avstängd för att minska tiden i stugan och också för att det är svårt att hålla tillräckligt avstånd i bastun.

- Vi använder inte storstugan för samling innan passen och inte heller för att fika efter passen.

- Den gemensamma samlingen utanför stugan kortas ner och vi hänvisar mer till hemsida och våra sociala medier. Tänk på att hålla ett avstånd på ca 2 meter under samlingen för att minska risken för kontaktsmitta.

- På torsdagar, då flest folk samlas, går vi snabbt till respektive fartgrupp efter samlingen. Eventuellt  kommer vi att sätta upp skyltar som förtydligar.

- Ta med egen dricka att ha efter träningen så slipper vi utsätta oss smittorisken som den gemensamma hanteringen av tillbringare medför.    

- Vid träning i grupp, håll dig från att spotta och rensa näsan.

Ja detta var ganska stora omställningar men vi tycker de är motiverade i rådande situation . Förhoppningsvis kan vi lätta på det inom en förhållandevis snar tid.

Vi i tränargruppen hoppas nu du följer detta så vi kan träna på under en efterlängtad vår och sommar och med stugan som fortsatt bas för träningen.


Kategori: Artikel Inlagd 2020-03-27 20:37 av Anders Bogelius Uppdaterad 2020-04-20

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: