Träning i sommar

Träningen fortsätter i sommar på måndagar, tisdagar och torsdagar.

Till att börja med vill vi i tränargruppen rikta ett stort tack till alla er medlemmar som hjälpt till att hålla våra träningar igång under våren. Ni är många som hjälpt till på olika sätt med att leda fartgrupper eller delar av ett pass så vi kunnat dela in oss i mindre grupper. En fråga om hjälp har alltid besvarats med ett stort leende och ett "självklart gör jag det". Mycket kommer vi minnas från den här pandemin men ett väldigt gott minne jag tar med mig är hur vi tillsammans i klubben hjälpts åt för att kunna hålla våra träningar igång.

Under sommaren fortsätter vi med ledarledda pass på måndagar, tisdagar och torsdagar. Ojämna veckor är vi på Slottskogsvallen på måndagar och tisdagar. Alla våra träningar startar som vanligt kl 18. Måndagsintervallerna i Skatås följer inte längre vår vanliga cykel utan det blir "Tränarens val". Tisdagsintervallerna kommer som vanligt annonseras i förväg i kalendern. För dig som inte är medlem men är nyfiken på vår träning är du varmt välkommen att prova på våra pass kostnadsfritt vid fyra tillfällen. Detta gäller även under sommaren.

Det kan hända att vi även framöver när vi går in i semestertid kommer behöva hjälp av er medlemmar för att leda något pass för att kunna lösa bemanningen. I så fall ställs frågan på hemsida och facebook. Vi har förberett med några färdiga rundor man i så fall kan få del av.

Vi fortsätter hjälpas åt att hålla avstånd i klubbstugan och under våra träningar, förändringar vad gäller klubbens åtgärder för att förhindra smittspridning kommer när de sker informeras om på hemsidan.

Vi önskar er alla en glad sommar med mycket spring i benen!

Tränargruppen genom Lisa

 


Kategori: Artikel Inlagd 2021-06-12 14:21 av Lisa Persson Uppdaterad 2021-06-12

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: