Höstens träningar

Hösten närmar sig och tränargruppen har nu planerat för höstens träningar. Vissa förändringar och nyheter vad gäller ledarledda långpass i höst, läs mer om det här.

Under hösten fortsätter våra pass på måndagar, tisdagar och torsdagar som vanligt. Vi tränar två gånger till på Slottskogsvallen, v35 och v37, sedan är alla träning i Skatås igen. Våra träningar på vardagar börjar som vanligt kl 18.

Lördag den 4/9 startar vi med ledarledda långpass igen. Vi har valt att under hösten göra en förändring vad gäller våra långpass och kommer att ha alla våra ledarledda långpass på lördagar. Det kommer inte att vara något ledarlett pass på söndagar. Detta är på prov och kommer att utvärderas vid årets slut. Genom att ha passen på samma dag ges en möjlighet att prova en annan fartgrupp och vi kan också fika tillsammans efteråt. Det har också under en längre tid varit få som sprungit på söndagspassen.

På lördagar med starttid kl 10 kommer det att finnas ledarledda långpass i 2 timmar; en grupp med 6-min tempo och en med 5.30. En nyhet är att varannan vecka (jämna veckor) kommer det finnas möjlighet att springa ett 2 timmars trail-pass i lugnt tempo. En gång i månaden ersätter trail-passet 6-minuters gruppen. Det kommer också fortsättningsvis vissa lördagar finnas en 90-minuters grupp, detta annonseras i förväg på hemsida och facebook.

Låter det krångligt? Vi kommer att hjälpa till att påminna inför helgen på hemsida och facebook så att det blir tydligt. Låter det roligt? Vi hoppas det och ser fram emot att få träna tillsammans mer er i höst.

Är du sugen på att börja träna med oss? Varmt välkommen att provträna 4 gånger utan kostnad, har du frågor hör av dig till tränargruppen.

/Tränargruppen genom Lisa


Kategori: Artikel Inlagd 2021-08-21 08:03 av Lisa Persson Uppdaterad 2021-09-04

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: