Träna, tävla och umgås!

Nu när vi äntligen får träna, tävla och umgås som vanligt igen, hyser vi stor tilltro till att det finns ett driv bland oss medlemmar i Solvikingarna, att samlas i olika grupper som kan hjälpa Solvikingarna att få ännu fler medlemmar som vill dela glädjen i vårat gemensamma intresse i att springa samt arrangera, planera och utföra våra lopp.

Under pandemin har olika arbetsgrupper vilat, men som nu söker deltagare.

MARKNADSFÖRINGSGRUPP

Solvikingarna finns på Facebook och Instagram. Daniel Pintaric kommer ansvara för att hålla dessa kanaler uppdaterade för bef. medlemmar men också för att attrahera nya medlemmar till klubben.

Ulf Johansson ansvarar för att säkerställa att hemsidan är uppdaterad. Men vi skulle behöva fler Solvikingar som kan hjälpa till att t.ex. fylla dessa kanaler med ett sammanhängde innehåll.

Är Du intresserad och vill veta mer? Kontakta Daniel Pintaric, pintaric.daniel@gmail.com

KLUBBMÄSTERSKAPSGRUPP

Vill du samordna eller vara med i KM gruppen för att vi alla i klubben ska kunna få springa våra kära KM tävlingar? Här kan du läsa mer om vilka lopp det gäller. https://www.solvikingarna.se/Tavlingar/KM.aspx
För mer info, ta kontakt med Ingela Berrum, ingela.berrum@telia.com

TÄVLINGSLEDARE OCH GRUPP TILL SYLVESTERLOPPET

Sylvesterloppet är ett festligt 10 km långt stadslopp i centrala Göteborg på självaste nyårsafton som Solvikingarna arrangerat sedan 1981. Nu behöver vi en ny tävlingsledare, samt fler deltagare i gruppen.

Är du intresserad, ta kontakt med Ivan Delmon, ivan.delmon@gmail.com

Vi ser fram emot att prata med er alla!

Med vänlig hälsning
Styrelsen


Kategori: Artikel Inlagd 2022-06-23 23:03 av Jonas Boman Uppdaterad 2022-06-23

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: