Funktionärer till Göteborg Marathon 14 oktober

Det är bra tillströmning på löpare som ska springa Göteborg Marathon! Visst ska vi väl se till att de som vanligt får en bra upplevelse av vår tävling. Kom och hjälp till!!

Tack alla medlemmar som redan anmält sig som funktionär. Vi räknar också med att få ca 20 + 20 funktionärer från två externa idrottsklubbar som hjälper till. Detta räcker inte utan nu behöver vi få fler medlemmar att anmäla sig. Du behöver inte hjälpa till hela tävlingsdagen utan i ett pass på 4 - 5 timmar beroende på uppdrag. Mer info om detta finns där du anmäler dig. Om du inte kan hjälpa till på tävlingsdagen så finns det uppdrag att hjälpa till med tisdag och fredag i tävlingsveckan, samt på söndagen efter loppet. Ja till och med veckorna innan går det att göra en funktionärsinsats som bidrar till att vi får en bra tävling. 

Om du inte är medlem - ännu - men vill hjälpa till, så kontakta kansliet. Vi kommer att sätta upp en lista i stugan som du kan skriva upp dig på också. 

Du som är medlem kan logga in och anmäla dig här. Vill du göra två uppdrag så gör det lätt för oss som administrerar genom att göra en anmälan per uppdrag du önskar. 

In och anmäl dig nu! 

Tävlingsledningen 

 

 

 

 

   


Kategori: Artikel Inlagd 2023-09-27 21:12 av Anders Bogelius Uppdaterad 2024-01-02

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: