Bäste Solviking – Bäste medlem!

Vi är en ideell förening som bärs upp av olika roller för att föreningen ska fungera framgångsrikt. En av rollerna innehas av våra duktiga tränare som organiserar och håller i olika pass för oss i vått och torrt. En annan viktig roll för föreningen är våra styrelseledamöter.

Till kommande årsmötet behöver vi besätta rollerna för ordförande samt 3-4 nya styrelseledamöter i vår förening, då personerna som har rollerna idag valt att avgå.

Det kan finnas medlemmar i Solvikingarna som inte nödvändigtvis aktivt tränar, eller som tränar aktivt, - och som kan tänka sig vilja bistå som ledamot i styrelsen. Hör av dig till oss!

Det är både utvecklande, spännande och roligt att bidra till styrelsearbetet, - och framför allt helt avgörande för Solvikingarnas överlevnad som förening att vi har medlemmar som under en period kan tänka sig att gå in i styrelsen.

Prata med varandra, om du, eller någon du tipsar om, skulle kunna tänka sig ett uppdrag som ordförande eller som styrelseledamot i Solvikingarna? Enklast kontaktar du någon av oss i valberedningen för mera information/bollplank.

Välkommen att höra av dig till någon av oss i valberedningen!

Goa hälsningar,
Robert Eriksson, tfn: 0733 33 07 15
Ewa Praetorius, tfn: 0768 09 96 03
Heleen Frings,      tfn : 0702 28 15 22


Kategori: Artikel Inlagd 2023-11-28 12:35 av Ulf Johansson Uppdaterad 2024-03-18

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: